Információk: clavin@simply-you.eu

Gyakori kérdések

Milyen hatása van a Clavin Ultra étrend- kiegészítő terméknek?

A termék összetevői közül az L-arginin és az L-citrullin aminosavak. A szibériai ginzeng és a maca gyökérkivonat hozzájárul az optimális állóképesség, a jó közérzet és vitalitás fenntartásához. A maca gyökérkivonatnak szerepe van a férfi nemi funkciók megőrzésében. A sáfrány virág-kivonat részt vesz az egészséges libidó megőrzésében. A szelén a normál spermaképződést segíti elő.

A szexuális stimuláció után az erekció megszűnik. Szexuális stimuláció nélkül erekció még a Clavin Ultra bevétele után sem jelentkezik.

Mi különbözteti meg a Clavin Ultrát a gyógyszerektől?

A Clavin Ultra egy étrend- kiegészítő készítmény, bármely gyógyszertárban, gyógynövény szaküzletben megvásárolható.

Hogyan kell alkalmazni a Clavin Ultrát?

A Clavin Ultra készítményt bármikor beviheti, legalább 1 órával a közösülés előtt. A megfelelő hatást egyszerre négy Clavin Ultra kapszula bevételével érhetjük el. A Clavin Ultra bevétele nem igényli az étrend módosítását vagy korlátozását. A Clavin Ultra 8 tabletta (2 adag) és 20 tabletta (5 adag) csomagolásban kapható. A maximális ajánlott adag napi négy tabletta. A bevételt követően 12 órán keresztül bármikor elősegítheti az aktust. A készítmény használata 12 óra elteltével ismételhető.

Biztonságos a Clavin Ultra?

Igen, nem figyeltek meg mellékhatásokat.

Alkalmazása nem ajánlott 18 év alatt és magas vérnyomású személyeknek!

Van-e étrendi korlátozás a Clavin Ultra szedésére vonatkozóan?

Nincs. A Clavin Ultrát étkezés közben vagy étkezés nélkül is beveheti.

Érezhető a Clavin Ultra hatása az első használatkor?

A Clavin Ultra a férfiak többségénél már az első szexuális stimuláció során hat amennyiben az aktus előtt legalább 1 órával vették be. Néhány esetben azonban a hatás eléréséhez hosszabb időtartam szükséges. Azt javasoljuk ilyen esetben hosszabb ideig (legalább 1 hónap) szedje a Clavin Ultrát.

Alkalmazhatom a Clavin Ultrát napi rendszerességgel hosszú távon?

Igen. A maximális ajánlott adag napi 4 kapszula egyszerre. A Clavin Ultra hosszú távú napi használata jótékony hatással van a libidóra és a férfi termékenységre.

Hol kapható a Clavin Ultra étrend-kiegészítő készítmény?

A Clavin Ultra étrend- kiegészítő bármely gyógyszertárban és gyógynövény szaküzletben megvásárolható. Továbbá megrendelheti honlapunkon keresztül a webshop gombra kattintva.

Hol találok további információkat?

További információkat olvashat a betegtájékoztatóban, kérhet emailen keresztül vagy közvetlenül a gyógyszertárakban és gyógynövény szaküzletekben.

Vélemények

Péter 43, kép

A feleségem panaszkodott, hogy már nem olyan az együttlét, mint régen. Igaza volt. Aztán kipróbáltam a  Clavin Ultrát. Kíváncsi voltam a hatására és bevált! :)

Péter, 43 éves

Martin 37, kép

Clavin tényleg működik! A szexuális életem sokkal jobb. És a feleségemmel az együttlét kielégítő mindkettőnknek! Köszönöm ezt a terméket!

Martin, 37 éves