A Clavin Ultra összetevői hozzájárulnak az erekció eléréséhez3, szerepük van a libidó növelésében3 és a férfi nemi funkciók megőrzésében1.
A Clavin Ultra összetevői közül az L-arginin és az L-citrullin aminosavak. A sáfrány virág-kivonat hozzájárul az erekció eléréséhez, szerepe van a libidó növelésében. A maca gyökér- kivonatnak szerepe van a férfi nemi funkciók megőrzésében. A szelén a normál spermaképződésben vesz részt. A szibériai ginzeng és a maca gyökér-kivonat hozzájárulnak az optimális állóképesség, a jó közérzet és vitalitás fenntartásához.
A Clavin Ultra az előírt adagolás mellett a leghatásosabb, vagyis az esemény előtt 1-4 órával 4 kapszulát szükséges bevenni. Így más potencianövelő étrend-kiegészítőkhöz képest többszörös hatóanyagmennyiséghez jut a szervezet. Az alábbi táblázatban egy másik népszerű potencianövelő összetételével hasonlítjuk össze a Clavin Ultrát:
Clavin Ultra | Liderin | |
---|---|---|
Adagolás | 4 kapszula | 1 tabletta |
Besorolás | étrend-kiegészítő | étrend-kiegészítő |
L-arginin | 1400 mg | 535 mg |
L-citrullin | 160 mg | – |
Maca gyökér-kivonat | 72 mg | 20 mg |
Ginzeng gyökér-kivonat | 68 mg | 50 mg |
Sáfrány virág-kivonat | 48 mg | – |
Szelén | 24,0 μg (44% NRV*) | – |
fenyő kivonat | – | 26,7 mg |
koffein | – | 20 mg |
B-vitaminok (folsav, B2,B3, B5, B6, B12) | – | 50%NRV* |
* A hatóanyag mennyisége a felnőtt napi beviteli referenciaérték százalékában.
Forrás: liderin.hu
Természetesen négy kapszulát egymás után bevenni nem olyan kényelmes és gyors, mint egyet, ezért javasoljuk, hogy mindig az ajánlott adagolásnak megfelelően, 4 kapszulával biztosítsd a CLAVIN ULTRA kiemelkedően magas hatóanyagtartalmát az esemény előtt legalább 1 órával.
Miért fontos a magas L-arginin tartalom a CLAVIN ULTRÁBAN?
A Clavin Ultra különlegessége a hatóanyagok magas koncentrációjában rejlik. Összetevői közül is az 1400 mg L-arginin és 160 mg L-citrullin aminosav tartalom teszi egyedülállóvá. Mindkét aminosav természetesen is előfordul a szervezetben, sőt elő is tudja állítani szervezetünk. Azonban a szervezet saját arginin termelése nem biztos, hogy elegendő bizonyos körülmények között, például gyors növekedés, betegség vagy stressz idején, és ilyenkor az étrendi bevitel szükségessé válhat.